Merhaba, bigbluebutton internetti en açıklayıcı türkçe kaynak sizde.bu konu ile ilgilenip bir rehber oluşturmanızın bana müthiş bir yardımı dokundu.
dediğiniz yönergelere göre greenlightlı bir bbb kurulumu gerçekleştirdim.lakin 2 sorum olacak,
1.soru: 1007 gibi bir hata alıyorum.yabancı kaynaklardan öğrendiğim bilgilere göre bir firewall hatası olduğunu düşündürttü.bunu nasıl aşabilirim ? neden bu hatayı verir? çabalarım doğrultusunda bir kanıyada vardırm eğer zayıf bir internet bağlantısına bağlı bir bilgisayar yada tablet telefondan gırıyor ısek karşılasıyorum.
2.soru: moodleda bbb sadece tek bır server uzerınden ılerleyebılıyorum yanı secret key gırebılecegım tek bır alan var.moodle da bunu cogaltabılecek bır yontem varmı cunku uzaktan egıtım uzerıne calısıyorum ozellıkle su donemde ılac gıbı geldı.lakin tek sunucu ıle 500 kısıye kadar verımlı bır ders ıslenmıyor.bu yükü sunuculara paylaştırmak ıstıyorum ama moodle apisi buna imkan vermiyor sizce bunun bir yolu varmıdır ben bırseylerı gozden kacırıyor olabılırmıyım eger bır yol varsa varsa benı aydınlatabılırmısınız.
tekrar ediyorum calısmalarınızı özen ve dikkatle takip ediyorum.teşekkürler.