Hocam halen detay vermediniz. Sisteminiz nedir, nasıl bir yol izliyorsunuz? Temiz bir sistemde mi deniyorsunuz. Lütfen detay verin.
digitalocean 18.04 temiz boş server. kurulumu yaparken hıc bır hata vermıyor ama domaınde sormuyor tek sorun bu sımdı kurulumu yaparken vıdeo almaya calısacam
Hocam paket kurulumu adımında keep local… yani varsayılan seçenekle devam edin.
Onu da denedım bır daha denıyorum hocam
hocam yeni bir serverla temiz kurulum dediğiniz gibi ilerledim. video da izleyebilirsiniz.
Hocam bir kaç deneme daha yaptım ama yine başarılı olamadım ben hata yapıyor olabilir miyim videyu izleme fırsatınız olursa cok sevinirim. Saygılar
En kısa sürede bakacağım hocam şu an biraz yoğunum. Bugün inceleyeceğim.
Hocam Baktıgında bilgi verir misin? Yarın kullanmaları gerekıyor dıye uyuamıyorum kurmadan
merhaba kurulumu başlatıyorum ama domain girme alanını çıkartmıyor bir lets sertifika soruyor yes de desem no da desem açmıyor orayı kurulduktan sonrada sisteme ulaşamıyorum
Betikte şu an güncelleme yapıyorum bir sorun var evet çözülünce buradan yazacağım.
sizden ricam acaba bunu 20.04 lts ye göre güncelleyebilirseniz daha güzel olacaktır.
Şu an komple bakım yapıyorum betikte ama biraz sürecektir
peki ben jibriyi nasıl sade yükleyip bir ftp ye nasıl kayıt alabilirim bari bana onu kurup ayarlayabileceğim bir yönerge sunsanız çok memnun olurum
Şu an bu çok komplike bir öğretici olur. Betiğin güncellenmesini bekleyin daha sağlıklı olacaktır.
Selamlar,
Tam hata kayıtlarınızı paylaşır mısınız?
4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Ubuntu Jitsi Güncelleme Sonrası Sorunlar
Hocam Merhaba,
Soyledıgınız kurulum adımlarını harfiyen denedım lakin kuramadım cunku, vıdeoda ızledıgım adımlar ıle burada ılettıgınız adımlar arasında mutlaka ya bırseyı gozden kacırıyorum yada bır sorun var.azure dahıl bır kac vdslere yuklemeye calıstım ama bı turlu basamadım.
sıze ssh bılgısını versem nerede hata yapıyorum soyleyebılme sansınız varmı ?
Selamlar,
Alan adı ile ziyaret edince ne görüyorsunuz peki?
hocam kurulumu yaparken pembe ekranda gelen domain ismini sormuyor. Direk olarak atlayıp nextcloud da domaini soruyor. 18.04 e kurulum yapıyorum videoya göre ancak bir türlü beceremedim. 4 deneyişim. yardımcı olma şansın var mı? veya kontrol etme şansın.